PLANTA UN ARBRE, MANTINGUES LA TERRA VIVA

PLANTA UN ARBRE, MANTINGUES LA TERRA VIVA

El nostre club sempre ha mantingut un compromís ferm amb el medi ambient. De la ma d’aquest compromís, enguany ens hem adherit al programa Biosphere de turisme Sostenible per continuar creixent compromesos amb l’entorn i les persones i ser mereixedors del distintiu acreditatiu.

En el marc d’aquest programa, volem comptar amb tu per posar en marxa la campanya “PLANTA UN ARBRE, MANTINGUES LA TERRA VIVA”, una campanya perquè ens ajudis a mantenir la terra viva, perquè el nostre compromís també sigui el teu i junts puguem continuar adaptant-nos als nous reptes que ens presenta la situació actual.

A partir de dilluns 7 de desembre podràs adquirir a la recepció del club les participacions pel sorteig, amb la compra de cada participació col·labores amb 10€ per mantenir la terra viva plantant arbres al Club. Quantes més participacions, més arbres, més vida.

Celebrarem el sorteig el proper 7 de gener de 2021, així ens assegurem que l’any comença amb, com a mínim, 4 afortunats i un camp ple de vida.

T’esperem!