La família Díaz, ens parla de la nova direcció del nostre Restaurant

La família Díaz, ens parla de la nova direcció del nostre Restaurant

Vostès ja tenen dos restaurants, un a Barcelona i un altre a Hospitalet. Expliqui’ns la seva experiència com a restauradors.

Nosaltres comencem en el món de la restauració l’any 1982 amb La Granja Verdaguer, una cafeteria que en aquella època treballava moltíssim Després obrim Entrepans, un restaurant petit al carrer Equador de Barcelona, i d’aquí passem a obrir el restaurant O’Carballo al Carrer Balmes. L’any 1996 obrim en Travessera de Gràcia un altre restaurant que compartia també el nom d’O’Carballo, i després vam tornar al carrer Balmes per a obrir la cafeteria El Roure, que es troba funcionant encara avui dia. L’últim projecte que iniciem va ser l’obertura d’un altre Roure davant de la Fira de Barcelona, en zona d’oficines.

La nostra llarga trajectòria professional ens ha permès tenir una àmplia visió del món de la restauració, i a poc a poc hem anat creant una estratègia personal que ha donat molt bons fruits en tots els projectes que hem iniciat. La nostra idea és fusionar l’experiència professional amb la formació i la nova visió moderna que pot aportar Laura al restaurant del Club.

Laura, ja que tu portaràs l’adreça del restaurant Tens previst com enfocaràs el menú, la carta i la resta dels serveis?

Intentaré enfocar l’oferta gastronòmica del restaurant perquè sigui adaptable a tots els públics. Intentarem sorprendre-us en la carta amb alguns plats d’autor, però d’altra banda tindrem plats més clàssics que solen agradar a tothom. Respecte al menú, entre setmana farem un menú senzill amb 4 o 5 opcions de primers, segons i postres. El cap de setmana introduirem algun plat creació del xef que sigui més elaborat. I, a més, potenciarem la zona de la cafeteria amb algunes tapes, entrepans i hamburgueses per a aquelles persones que vulguin menjar una cosa ràpida abans o després d’anar a jugar.

La família són socis d’aquest Club des de fa anys. Penso que potser és un repte encara més important la decisió de portar aquesta nova direcció. Preparats?

Considerem que el fet de ser socis del Club ens aporta un gran avantatge en el moment de posar-nos en la pell dels clients del restaurant. Pensem com a socis i alhora com a persones del sector de la restauració. Creiem tenir una idea clara de l’oferta gastronòmica que necessita el club per a tornar a crear l’ambient fresc i dinàmic que tots trobem a faltar en el Club de Golf de Barcelona.

Som conscients que no és el millor moment per a la restauració a causa de la COVID-19, però tenim moltes ganes de començar i posarem tota la nostra obstinació en què els socis estiguin contents amb la nova gestió del restaurant.

Gràcies pel seu temps.

Crec que és el desig de tots els socis desitjar-los molt èxit.

 

Joan Vidal