Dr. Robert Neal, fundador i creador del 3D Golf BioDynamics

Dr. Robert Neal, fundador i creador del 3D Golf BioDynamics

Aquesta setmana tenim l’honor de rebre en el Club de Golf Barcelona al Dr. Robert Neal, fundador i creador del 3D Golf BioDynamics, el programari més sofisticat i precís que existeix del món desenvolupat per a l’anàlisi de swing.

Considerat un autèntic guru de la instrucció de golf, treballa per a professionals del Tour i amateurs de tots els nivells, i ha vingut des dels Estats Units com a conseller de la nostra acadèmia de golf, per la qual cosa aquests dies estarà treballant amb els nostres alumnes de l’acadèmia i formant als nostres professors en l’estudi del camp de pràctiques.

Aprofitant la seva visita, ha acceptat la nostra proposta de realitzar una sessió exclusiva per als socis del Club de Golf Barcelona, que realitzarem el dissabte 26 d’octubre d’11.00 a 12.30 hores en el centre del camp de pràctiques.

Entre tots els assistents sortejarem una Demo de 3D Golf BioDynamics, que serà el protagonista del clínic en el qual el Dr. Robert Neal i el golf coach Carlos Vivas ens mostraran en què consisteix aquesta avançada tecnologia, que tenim en exclusiva en el club, per a la millora del vostre swing de golf.

Una ocasió que no podem desaprofitar.