LUDUS ET AMICITIA – Joc i Amistat

LUDUS ET AMICITIA – Joc i Amistat

Sota el lema Ludus et Amicitia (joc i amistat), Club de Golf Barcelona i la seva Acadèmia Juvenil EIBGA dirigida per Carlos Vivas, posen en marxa un torneig perquè els nens tinguin un pretext per a trobar-se els diumenges i així fomentar mitjançant el Golf l’objectiu del joc que no és una altra cosa que l’Amistat.

El Golf és un esport individual, per la qual moltes vegades, sense voler-ho, els pares anem aïllant als nens perquè competeixin al màxim nivell, oblidant-nos d’una cosa bàsica per a aconseguir el progrés dels nostres fills: l’Amistat.

És per això, que cada diumenge i amb un objectiu Lúdic, Club de Golf Barcelona obre les seves portes a un preu simbòlic (que es tradueix en premis), la lliga Ludus et Amicitia, sense un altre pretext d’aconseguir que els nens Juguin i ho passin bé.

Vull recordar als pares, que Jugar és sinònim d’Aprendre i tant des del Club com des de l’Acadèmia tenim un compromís complet a aconseguir-lo i volem que ens acompanyeu.

Us esperem.

Coordialment,
Juan Escayola
Delegat infantil Club de Golf Barcelona

Clasificació:

https://golfbarcelona.com/torneo-escuela-golf-barcelona/

Inscripció setmanal:

https://golfbarcelona.com/inscripcion-torneo-juvenil/

LUDUS ET AMICITIA – Joc i Amistat