Tom Kite al CG Barcelona

Tom Kite al CG Barcelona

Aquest matí hem tingut el plaer de rebre a Tom Kite al nostre Club. Una enorme i grata visita del gran jugador americà, que va venir acompanyat d’un grup de vuit jugadors aprofitant l’escala d’un creuer.

Després de la benvinguda pel President i membres de la Junta Directiva i de l’equip comercial, Tom Kite sempre amb una amabilitat exquisida, ha complagut a tots els socis que se li acostaven per fer-se fotos.

Es va aturar també a la vitrina de trofeus (per cert ens ha regalat un parell de boles per exposar-les, amb el clàssic punt vermell que les marca), a més d’interessar-se per les característiques del camp i el disseny de Chema Olazábal, abans de dirigir-se al camp de pràctiques. Del seu joc, què us podem dir. Conserva admirablement als seus 69 anys el swing i l’estratègia que ens va enamorar amb els seus triomfs al US Open de 1992 de Pebble Beach GL, les 19 victòries i 209 top 10 en el PGA Tour o al The Players el 89 i com a millor jugador del Tour Championship en aquest mateix any, a més de les seves 7 participacions en la Ryder Cup (1979, 1981, 1983, 1985, 1987, 1989, 1993) i una com a capità a Valderrama 97 que, per cert va guanyar Europa, portada magistralment de la mà de Seve Ballesteros.

 

Gràcies Tom!. La teva estada pel Club segur que la recordarem amb molt d’afecte.

Has fet molt fàcil i agradable la nostra acollida.