David Puig vital per a l’equip d’Europa Continental

David Puig vital per a l’equip d’Europa Continental

David Puig vital per a l’equip d’Europa Continental

En efecte, el jugador del nostre Club, junt amb el malagueny Álvaro Mueller-Baumgart eren el reforç espanyol del combinat d’Europa Continental que aquest cap de setmana disputaven el prestigiós Jacques Leglise Trophy en el recorregut anglès de Aldeburgh Golf Club.

La resta de l’equip estava format per l’italià Matteo Cristoni, els francesos Charles Larcelet i Tom Vaillant, el suec Adam Wallim, el portuguès Daniel Da Costa Rodrigues, el noruec Bard Bjornevik Skogen i el suís Loic Ettlin.

La Jacques Leglise Trophy es celebra des de l’any 1958 en el qual s’enfronten Gran Bretanya & Irlanda contra un combinat de la resta d’Europa. Un selecte grup de nou jugadors amateurs per a cada equip convocats per estar en gran forma i tenir un extens palmarès, com és el cas de David Puig.

Doncs bé, David i Álvaro han sumat dos punts vitals que hi ha ajudat a la victòria de l’equip de la Resta d’Europa per imposar-se al de la Gran Bretanya i Irlanda per 15,5 a 9,5.

Després d’un lleuger avantatge de dissabte per als continentals, va arribar un fantàstic resultat de David, juntament amb el portuguès Daniel Da Costa que van aconseguir la victòria per 2 forats en el matí de diumenge, la segona i definitiva jornada del campionat. I a la tarda, en els individuals, David no va fallar amb la seva victòria per 3/2 protagonitzant una remuntada del dia ja que en el forat 8 anava per sota del marcador per 2 forats, però va reaccionar a l’empatar en el 10 i fins al 13 , on va trepitjar l’accelerador guanyant els forats 14, 15 i 16