David Puig acaba amb -10 al Acciona Open de Madrid

David Puig acaba amb -10 al Acciona Open de Madrid

Com ens agrada aquesta foto! Resumeix en una imatge la gran experiència del nostre soci en la primera participació en un torneig del European Tour, ja que David va desplegar un gran golf que li va valer ser el millor entre els jugadors amateurs.

Sempre situat en el capdamunt de la taula, David ens va mantenir expectants durant les quatre jornades al Camp Vila de Madrid la setmana passada. El vam veure pletòric, amb aquesta màgia que desplega al voltant de green. Per cert, molt desimbolt en les teves locucions en les entrevistes, ja que el seguiment pels mitjans de comunicació va ser constant durant tot el torneig.

Moltes gràcies David per aquesta fantàstica setmana. Dius en el teu Instagram @davidpuigcorrius que per a tu va ser “una experiència increïble” i també cites textualment “que ha estat impressionant jugar el meu primer torneig de l’@europeantour i que repetiràs aquesta oportunitat quan sigui possible”. És clar que repetiràs i no trigarem a veure’t a l’altre costat d’aquesta preciosa foto, com a guanyador pro. Estem plenament convençuts!