La Koeman Cup, un èxit sense precedents

La Koeman Cup, un èxit sense precedents

En efecte, tothom va quedar encantat amb aquesta iniciativa.

En primer lloc, volem agrair a tots els membres de l’equip del Club que han format part de l’organització del torneig apadrinat per Ronald Koeman, els beneficis del qual es destinaran a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Hem demostrat, una vegada més, que estem preparats per organitzar esdeveniments d’aquesta categoria, tal com ho han corroborat tots els mitjans de comunicació assistents, que han valorat molt positivament la Koeman Cup

L’esdeveniment va començar dijous 8 amb un sopar de benvinguda per als convidats al torneig i va continuar el dia següent amb la celebració de la prova, dinar i repartiment de premis amb sorteig de regals.

El gran poder de convocatòria de Ronald va ser decisiu: en molt poc temps es va completar la llista d’inscrits d’aquesta primera prova.

El propi Koeman va afirmar al nostre president Santi Rosell que està segur que aquest torneig tindrà continuïtat, donat l’èxit sense precedents entre els socis i amb moltes cares conegudes del món de l’esport, de la política i de la indústria, que no es van voler perdre la gran cita.