Comunicat de la Junta Directiva

Comunicat de la Junta Directiva

Sobre el tancament temporal de les instal·lacions:

En aplicació de la resolució SLT/2700/2020 del dia 29 d’octubre del Govern de la Generalitat de Catalunya publicada al DOGC:

RESOLUCIÓ SLT/2700/2020

El Club de Golf Barcelona comunica als seus socis i visitants que tanca totalment les seves instal·lacions, inclosos ambdós camps de golf, el camp de pràctiques i el restaurant durant 15 dies a partir d’avui divendres 30 d’octubre fins el divendres 13 de novembre.

El telèfon del Club estarà operatiiu tots els dies de 9:00 a 16:00 per a consultes. El Club comunicarà pels seus canals habituals qualsevol modificació o actualització d’aquestes mesures i horaris d’atenció.

Agraïm la seva comprensió amb aquestes mesures, que tenen com objectiu seguir amb les directrius que han portat a terme tots els clubs de Catalunya i aconseguir que els contagis remetin el més aviat possible per tornar a la normalitat en un curt període de temps.


CLUB DE GOLF BARCELONA
La Junta Directiva