Comunicat de la Junta Directiva

Comunicat de la Junta Directiva

Sobre el tancament temporal de les instal·lacions:

En aplicació de la resolució SLT/2700/2020 del dia 29 d’octubre del Govern de la Generalitat de Catalunya publicada en el DOGC:

RESOLUCIÓ SLT/2700/2020

El Club de Golf Barcelona comunica als seus socis que tanca totalment les seves instal·lacions inclosos tots dos camps de golf, camp de pràctiques i restaurant durant 15 dies a partir d’avui divendres 30 d’octubre fins al divendres 13 de novembre.

El telèfon del Club estarà operatiu tots els dies de 9.00 a 16.00 per a consultes. El Club comunicarà pels seus canals habituals qualsevol modificació o actualització d’aquestes mesures i horaris d’atenció.

Agraïm la seva comprensió amb aquestes mesures, que tenen com a objectiu seguir amb les directrius que han dut a terme tots els clubs de Catalunya i aconseguir que els contagis remetin al més aviat possible per a tornar a la normalitat en un curt període de temps.

La Junta Directiva
CLUB DE GOLF BARCELONA