Entrevista de Joan Vidal a Santi Rosell, President del Club de Golf Barcelona

Entrevista de Joan Vidal a Santi Rosell, President del Club de Golf Barcelona

Entrevista de Joan Vidal a Santi Rosell, Presidente del Club de Golf Barcelona

Primer dia de reobertura del Club, una jornada que de ben segur que mai oblidarà el President Santi Rosell. Al acabar el dia tenim una petita conversa.

Bona tarda Santi. Com ha anat el primer dia de reobertura del Club?

Ha estat  molt emocionant després de 70 dies tancats per força major he vist com els nostres socis es retrobaven amb molta emoció. Hem tingut una afluència de 161 jugadors, la jornada ha transcorregut sense cap incidència, doncs hem aplicat unes mesures de seguretat molt rigoroses seguint punt per ratlla el protocol.

Hem anat veient algunes imatges de les millores que heu fet en aquests dos mesos i mig. Ja formava part de les previstes iniciades abans del Covid-19 ?

Al tancar el club per força major per la prevenció de la propagació del Coronavirus, teníem clar que havíem d’aconseguir de les autoritats sanitàries el permís per poder fer el manteniment del camp, si mes no, els serveis mínims essencials, gràcies a la feina feta per la Associació de Camps de Golf d’ Espanya, la Real Federación Española de Golf i la Federació Catalana, ho vàrem aconseguir. El manteniment s’ha fet per par dels nostres empleats amb molta  intensitat i il·lusió esperant el dia de la reobertura per rebre la recompensa en forma de felicitació i reconeixement dels nostres socis. També hem aprofitat aquests 70 dies, per fer obres estructurals difícils de fer en plena activitat com la pavimentació del pàrquing, aire a condicionat, quarto de pals, obres a la xarxa de reg, noves bombes d’aigua, el camí del forat 1 al 2, barreres d’accés, porta la fibra òtica a les naus de manteniment, reparació a la dreta del forat 6, reparació del forat 13 abans de arribar al carrer, els drenatges del forat 8 etc…   

Ara, més que mai, la implicació de  l’Hotel Hilton Barcelona Golf, és ja una realitat amb un Resort de primer nivell. Tot a punt per aquesta gran unió ?

Estem convençuts que el futur ve de la mà de l’hotel que tenim al Club, ens posicionem com únic resort de la província de Barcelona, encara que son dos propietats diferents, per un cantó el socis del Club i per un altre els propietaris de l’hote. La voluntat d’ambdós és que la experiència del visitant sigui la d’un resort, ara podem oferir a través de Hilton Doubletree by Hilton Barcelona Golf Reasort & Spa als nostres visitants, un allotjament de qualitat.  

Per últim, estem en plena època de vacances. Vostè a més és el President de l’Associació de Camps de Golf de Barcelona. Com veuen l’afectació de les visites de jugadors de golf, ara que sembla que a partir de juliol, s’ha obert l’entrada del turisme internacional.

Per mi es un orgull poder ser el President de la Associació de Clubs de la Província de Barcelona rodejat dels millors professionals dels sector intentant potenciar el destí internacional de golf en aquesta província. Estem treballant des de cada un del clubs i conjuntament a través de l’Associació, amb un protocol molt exigent, que certificarà Bureau Veritas, per poder enviar a tots als tour operadors i donar la seguretat al client final de que el destí de golf a la Província de Barcelona es segur. Esperem que l’evolució sigui bona i poder salvar el segon semestre de l’any, però posant la mirada al 2021.

Moltes gràcies Santi. Salut !