SEMBRA DE CARRERS

SEMBRA DE CARRERS

Del 3 al 24 de juny aproximadament es realitzaran treballs de sembra de carrers amb la varietat Bermuda Arden 15. Es tracta d’una varietat evolucionada de la Bermuda 415 que suporta millor les baixes temperatures.

Després d’analitzar les proves realitzades a EEUU durant un període d’un any i mig, el nostre greenkeeper ens ha garantit que el canvi de color per motius de baixes temperatures, tan característic d’aquesta varietat, serà durant un periode més curt que el de la Bermuda 415. Durant aquest període de temps, prendrem les mesures corresponents perquè el camp es mantingui en perfectes condicions de textura i color.

Per l’èxit de la sembra, s’informa que:

  • Els forats en què hi hagi treballadors realitzant treballs, romandran tancats.
  • La circulació de buggies queda limitada als camins.
  • Les motos no circularan en tot el període.

Gràcies a tothom per la seva col·laboració, entre tots fem un camp millor.