SORTIDA ANUAL DIMARTS GOLF

SORTIDA ANUAL DIMARTS GOLF

Les Ladies de Dimarts Golf han passat uns dies estupendos, gaudint de molt golf, amb un paissatge espectacular i acolorit al Pirineu.

Com cada any per aquetes dates, les nostres sòcies realitzen un viatge per conèixer i gaudir altres camps. Aquest any, han optat per estrenar el nou acord de correspondència amb Real Club de Golf Cerdanya i tot i que han passat uns dies amb una mica de vent, l’experiència ha estat molt positiva. aunque han pasado unos días con un poco de viento, la experiencia ha sido muy positiva.

Recordem a totes les sòcies del Club que Dimarts Golf és la pool de les dames. Es troben cada dimarts i és un grup obert a totes les ladies sòcies que vulguin participar. A més, per totes les ladies que no disposin de temps lliure cada dimarts, el tercer dimarts del mes se celebra l’Open Day, perquè totes les sòcies puguin passar un dia de golf divertit, siguin o no de Dimarts Golf.