L’equip 45 de Carles Baiget guanya el Pentagonal del PGA Catalunya

Ho integren els socis Baiget, Josep Maria Gumà, Lluis Font i Quico Mateu.

Es tracta d’un equip format íntegrament per socis del nostre Club que en el passat cap de setmana van aconseguir una brillant primera posició, amb 88 punts aconseguits la jornada del dijous, en el camp PGA Catalunya, en el Pentagonal.

Una espectacular actuació que els ha enfilat fins a la sisena posició de la general i en el més alt del podi en les categories Supersèniors i Mini-Pentas del Grup 5.

Baiget, Gumà, Font i Mateu ja van protagonitzar una gesta similar en la temporada anterior imposant-se com a guanyadors precisament en el CG d’Cèrcol – Mes Nou, el camp que es juga o jugaria la pròxima competició del 44è Gran Premi Sèniors de Catalunya – Pentagonal 2020 de la Federació Catalana de Golf, l’última setmana d’aquest mes.

A més, per a rubricar un cap de setmana de somni, un del seu integrants Quico Mateu, va guanyar la cinquena prova de l’I Circuit Open Golf Barcelona – Servisimó Audi, celebrada el dissabte en el nostre camp.

Enhorabona a tots i que continuï la bona ratxa de joc!