Inici Obres Rehabilitació Bunkers de Green

Inici Obres Rehabilitació Bunkers de Green

 

Benvolguts socis i sòcies

Ens complau compartir amb vosaltres aquesta excel·lent notícia: el proper dilluns s’iniciaran les obres de rehabilitació dels búnquers de green dels 27 forats del nostre camp.

Les obres es realitzaran forat a forat, de tal manera que l’afectació en el joc serà la mínima indispensable. En el transcurs de la nostra volta, quan arribem al green del forat els búnquers del qual s’estiguin rehabilitant aquest dia, jugarem en el green d’hivern. Quant als tornejos, com el Green Monday, sí que jugarem a green i els seus búnquers es declararan com a part integrant de l’àrea general i terreny en reparació. La previsió és que les obres s’acabin en un mes.

Les obres les realitzarà Green Natur, una empresa especialitzada en construcció i manteniment de camps de golf, de dilatada experiència, i consistiran en el següent:

• Excavació i neteja de Búnquers
• Refinat de Fons i Talussos
• Rasa drenatge, canonada porosa i graves
• Aportació de sorra de sílice tipus AF-R-0/2-L-S

Pel que fa a la sorra, es tracta d’un àrid de granulometria molt fina, principalment de sílice, totalment natural i sotmesa a un procés de rentada, de la qual disposeu d’una mostra en recepció per si voleu examinar-la.

Com a punt final, rehabilitarem amb mitjans propis el búnquer de l’esquerra del green petit de la zona de approach i en el mateix dipositarem aquest mateix tipus de sorra, perquè puguem practicar les tretes de búnquer de green en condicions similars a les del camp.

Amb aquesta rehabilitació tindrem uns búnquers de green en perfectes condicions … però només si els jugadors, tant socis com visitants, complim de manera estricta les Regles d’Etiqueta del golf i rastellem les nostres trepitjades en búnquer. De res servirà aquest esforç si arribem a búnquer i ens trobem la nostra bola en una trepitjada.

Us sol·licitem la vostra implicació en el manteniment del camp, tant rastellant les trepitjades del búnquer com recordant aquesta obligació als vostres companys de partida. Si ens impliquem tots, tindrem els búnquers que ens mereixem i també podrem oferir un producte de qualitat als nostres visitants, la qual cosa és una part essencial de la viabilitat del club.

 

Rebeu una afectuosa salutació

Junta Directiva
Club de Golf BARCELONA