C.G. Barcelona campió del primer Interclubs Masculí de Catalunya

C.G. Barcelona campió del primer Interclubs Masculí de Catalunya

Campeones 1r Interclubs Masculino de Cataluña

SOM ELS MILLORS!!!

Golf Barcelona, primer campió de l’Interclubs Masculí de Catalunya

De la mateixa manera que ja fa uns anys s’ha establert l’interclubs femení català, que per cert aquest any el Golf Barcelona es van classificar en una meritòria tercera plaça, s’iniciava la primera edició masculina amb un èxit de participació de tretze equips que van passar d’una prèvia a causa de la nombrosa concurrència.

Doncs bé. L’equip del CG Barcelona, format per Waldo Puig (capità) Xavier Susan, Rosendo Cabrera, Juan Carlos Cuesta, Josep Brugue, Josep Maria Lobaco, Josep Gràcia, Enric Solsona, Miguel Esteruelas, Santiago Rosell, Eduard Negre i Joan Saura, es va imposar per tan sols un punt davant del CG Sant Cugat.

Un gran triomf aconseguit el passat dimecres al Golf Terramar després de disputar la sisena i última prova sumant 12 punts que van ser suficients per aguantar l’atac del CG Sant Cugat, millor aquell dia amb 13,5 punts. Així doncs “els nostres” van demostrar una excel·lent regularitat durant tot el campionat superant a grans rivals com el RCG El Prat, Golf Costa Brava, Golf Sant Cugat, Golf Costa Daurada, Golf Montanyà, Golf d’Aro Mas Nou, Golf Vallrromanes, Raimat Golf, RCG Cerdanya, Golf Llavaneres, Empordà Golf i Golf Costa Brava.

Felicitats, campions!!!