David Puig en els Jocs Olímpics de la Joventut 2018

David Puig en els Jocs Olímpics de la Joventut 2018

David Puig i Blanca Fernández, amb el Director Esportiu de la RFEG Nacho Gervás com a capità, conformen l’equip espanyol de golf que participa en els Jocs Olímpics de la Joventut 2018 que s’estan celebrant a Buenos Aires (Argentina).

La disciplina de golf es jugarà del 9 al 15 d’octubre en el camp del Hurlingham Club, fundat en 1888 i emplaçat dins de la capital argentina, i compta amb tres “competencias” : individual femenina, individual masculina i mixta, cadascuna amb tres rondes. En la competició mixta David i Blanca jugaran un foursome, un fourball i una tercera màniga individual.

Podeu seguir els resultats en aquest enllaç JJOO de la Joventut 2018 – Golf

Molta sort als dos i a per la medalla ¡